Kunstforgud.dk

Familieaftner

Har I lyst til at høre om et spændende bibelsk emne og samtidig være kreative, så bestil en familieaften for HELE familien - også dem uden børn!

Jeg har altid selv undgået familieaftner, fordi de kun var for børn! Derfor er mit koncept, at der også skal være noget til de voksne - både i forkyndelsen og det kreative. Jeg viser billeder og fortæller om et emne, hvorefter der er mulighed for at arbejde med emnet i form af forskellige kreative aktiviteter - og der er også noget for de kræsne voksne!

 

Sommerfuglen

Kirkens gamle opstandelsessymbol er faktisk en sommerfugl - et symbol, som både børn og voksne let forstår. Vi snakker om tid og evighed, opstandelse og håb og laver sommerfugle i mange afskygninger - både som ophæng, armbånd, halssmykke og flere andre ting.

Korset

Korset kender alle danskere - og de fleste ved også, hvad det betyder. Men faktisk tænker ikke engang kristne særlig meget over de mange muligheder, der ligger i forståelsen af korset. Vi ser på nogle af dem denne aften og laver selv flotte kors til at tage med hjem - både som smykker, nøgleringe og gips/beton-ophæng.

Stjerner

Stjerner er noget, vi forbinder med julen, men faktisk har stjernen et vigtigt buskab til os hele året rundt. Hør om symbolikken i antallet af spidser på stjernen, om morgenstjernen og betydningen af stjerner, når du navigerer i livet - og tag en stjerne med hjem, så du ikke glemmer det.