Kunstforgud.dk

Lån af sceneudsmykninger

Har I brug for lidt ekstra udsmykning til en bibelcamping, et teltmøde eller ved en særlig lejlighed i missionshuset, kan I låne en udsmykning helt gratis.

De er alle malet med acrylmaling på lagenlærred i størrelsen 160x160 cm, og der er lavet løbegang foroven og forneden. De kan lægges sammen og kan være i en pose, der evt. kan sendes med posten. De bliver lidt krøllede af at være pakket sammen, men de kan stryges med et strygejern, hvilket fjerner de værste folder.

Det koster ikke ngoet at låne en udsmykning udover evt. porto. Hvis du selv kan hente den, hvor den er, bliver det helt gratis.

Du kan bestille en eller flere udsmykninger ved at kontakte Helle Noer på helle.noer(at)indremission.dk el. 30 29 75 06.

Nr. 17

Placering: Brejning (Helle Noer)

Nr. 19

Placering: Brejning (Helle Noer)

Guds store hænder, der holder hele verden - og mig. 
Eller mine hænder, der tager imod alle Guds gaver.

Nr. 20

Placering: Brejning (Helle Noer)

Jesus er opstået!!!

Nr. 21

Placering: Brejning (Helle Noer)

Handler om Jordens Høst fra Åb. 14,14-18. En dag skal vi alle dømmes, lige meget hvor vi kommer fra og hvilken menighed, vi kommer fra. Vi skal være vågne for Herrens genkomst!

Nr. 22

Placering: Brejning (Helle Noer)

Gud vælger bevidst det mislykkede. Ved at elske den, der ikke er noget værd i andres øjne, bliver hans kærlighed virkelig synlig og må spredes ud til andre.

Nr. 24

Placering: Brejning (Helle Noer)

I følelsernes verden det veksler dagen lang 
fra sol til vintermørke, fra bitter gråd til sang. 
Men Herrens ord og løfter er uforanderligt, 
og følelser påvirker ej det, som er skrifteligt. (F
ra sangen "Hvorledes kan jeg vide, at jeg er født af Gud?")

Gud, Hans Ord og kærlighed er væsensforskelligt fra alt andet her i verden. Alt er foranderligt - undtagen Gud. Han findes i en anden dimension, men vælger at tage del i livet her på jorden. Derfor kan det også se ud til, at han kan forsvinde, men han er der stadig som den uforanderlige.

Nr. 25

Placering: Brejning (Helle Noer)

Sommerfuglen er oldkirkens gamle opstandelses-symbol - fordi larven forpupper sig og ligger som død, mens forvandlingen til sommerfugl foregår. Her rives denne verdens ufuldstændighed i stykker, og sommerfuglen flyver ind i den evige verden. Hullet har form som et kors, for det var netop i korset, at Gud gav os mulighed for at træde over grænsen ind i evigheden hos Ham.

Nr. 26

Placering: Brejning (Helle Noer)

Kærlighed har evnen til at sprænge grænser - sprænge vej, så varmen og lyset fosser ud i kulden og mørket. Især Guds kærlighed har den magt - for den er uendelig og bliver ved med at presse på. Bare den mindste svaghed, så er der hul for Guds varme, omsorg og ømhed.

Nr. 27

Placering: Brejning (Helle Noer)

Bibelen bruger flere gange borgen som et billede på Guds trofasthed og styrke. I borgen, på toppen af klippen, er der sikkerhed. Her kan fjenderne ikke nå mig. Men det betyder ikke, at Gud er utilgængelig - der er en stige for alle, der ønsker at bo her. Og Gud vil selv bære os op ad den!