Kunstforgud.dk

Jule-ikonworkshop

Advent og jul rummer meget mere end julekalendere, lys, hjerter og gaver - det er den store fortælling om håb og fred, om Gud, der bliver menneske for at vinde over det onde.

Ud fra en række centrale bibelvers samt salmer og sange om jul laver konfirmanderne moderne ikoner over temaet. Konceptet tager ca. 4-5 timer og består af et oplæg om ikoner, symboler og praktiske eksempler og derefter en workshop, hvor alle konfirmanderne laver deres eget personlige ikon i størrelsen 12 x 15 cm.

Eksempel på forløb:

9.00:   Introduktion v.h.a. Powerpoint
9.45:   Konfirmander udfylder spørgsmålsark til det valgte vers og tegner skitser
10.30:  Intro til de kreative materialer
11.00:  Start på ikonerne
12.00:  Pause
12.30:  Fortsat arbejde med ikonerne                 
14.00:  Forhåbentlig er alle færdige 

Praktiske oplysninger:

  • Jeg kommer som regel med tog/bus – og vil derfor gerne hentes på/bringes til nærmeste stop.
  • Vi skal bruge et lokale i passende størrelse til antallet af konfirmander – og bordene skal være dækket af, da vi bruger maling mm. 
  • I skal ha’ computer og projektor klar – jeg medbringer USB med oplæg på PowerPoint.
  • Ca. en måned før workshoppen sender jeg en liste med de ting, I skal sørge for at skaffe, vigtigst er selve ikonpladerne af træ eller MDF i 12x15 cm, derudover opgavesedler til alle (tilsendes), grydesvampe, paptallerkner og et par føntørrere.   


Pris: 

Transport til og fra Brejning (v. Vejle) – typisk med tog og bus + evt. afstandstillæg + et honorar, afhængigt af antal konfirmander og antal dage (se her for yderligere priser). Mine medbragte materialer er incl. 

Priser

Priser 2024 1 dag=1 hold
1-20 konf. 3500
21-30 konf. 4000
31-40 konf. 4500